TasteAtlas საუკეთესო ტრადიციული ვეგანური საკვების რეიტინგს აქვეყნებს. ამ რეიტინგში ქართული ბადრიჯანი მე-4 ადგილზეა, ლობიო - 35-ე.

საუკეთესო ვეგანური კერძებში მოხვდა: აჯაფსანდალი (96-ე ადგილი), ამოზელილი ლობიო (14-ზე) და ნიგვზიანი ბადრიჯანი მე-6-ზე ადგილზე.

TasteAtlas-ი წერს, რომ ლობიო სასურველია მიირთვათ მჭადთან ერთად და საუკეთესო ლობიოს საჭმელად დასახელებულია სალობიე „ბია“. რაც შეეხება ნიგვზიანი ბადრიჯანს, გამოცემა წერს, რომ თბილისში ნიგვზიანი ბადრიჯანი შეგიძლიათ დააგემოვნოთ „შავ ლომსა“ და „ხინკლის სახლში“.

საუკეთესო ვეგანური კერძებში მოხვდა: რუსული ვინეგრეტი (70-ე ადგილზე), ფრანგული რატატუი (51-ზე), იტალიური პომიდვრის ბრუშეტე (13-ზე), ლიბანური ჰუმუსი (მე-7-ზე) და სხვა.