„სადაც არ უნდა იყოთ, რასაც არ უნდა აღნიშნავდეთ, რისი ორგანიზებაც არ უნდა გჭირდებოდეთ, მთაში თუ ზღვაზე. ფურშეტი, კანაპე, კოქტეილ ივენთი თუ სხვა
გპირდებით თქვენი დღე იქნება მშვიდი , უდარდელი და დაუვიწყარი, რადგან 100 გრადუსიანი დუღილის ტემპერატურით მოგემსახურებით, იქ სადაც თქვენ იქნებით, ჯანსაღი პროდუქტი, ფერადი კერძები, გემო რომელიც უცვლელია, თქვენზე მორგებული ბიუჯეტი“,-ასეთია Chaynik catering and event-ის მიმართვა მომხმარებლებთან.
ახალი სტარტაპი აჭარაში კერძოდ კი, ბათუმში ჩაინიკ ქეითერინგი და ივენთები მომხმარებელს ყველა სურვილის ასრულებას პირდება.
„მიუხედავად იმისა, რომ ამ სტარტაპის დაწყებისას ჩვენ ყველა ვმუშაობდით და ახლაც ვმუშაობთ სხვადასხვა კომპანიებში, ვფიქრობ, რომ დრო იყო ის გამოცდილება, რაც წლების განმავლობაში მოვაგროვეთ ჩვენივე სტარტაპში გადმოგვეტანა, გამოგვესწორებინა, ის, რაც არ მოგვწონდა ზოგადად მოსმახურების სფეროში. შევეცადეთ ჩვენი როგორც მომხმარებლის და როგორც შემსრულებლის მოთხოვნები და სურვილები გაგვერთიანებინა და ორივე მხრიდან დანახული პლიუსების და მინუსების ფონზე შეგვექმნა მომსახურების ახალი სფერო, რომელიც აბსოლიტურად მორგებული იქნებოდა მათზე. პრიორიტეტები თავიდანვე განსაზღვრული გვქონდა ვიცოდით, რომ ჩვენი კერძები აუცილებლად უნდა ყოფილიყო ნატურალური, ყოველგვარი მინარევების გარეშე, ფერადი ლამაზი და რაც მთავარია გვინდოდა ძირითად მიმართულებად ქართული კულინარია ყოფილიყო. რეალურად ჩვენს ეს შევძელით. შეკვეთის კერძების ჩამონათვალიდან 70% მეტი ქართულია, რომელსაც გათანამედროვებული სახით ვაწვდით. პროდუქტები კი ნატურალური, ძნელად წარმოსადგენი იყო ჩვენთვის დილით 7 საათზე ბაზარში წასვლა და ნატურალური სოფლის პროდუქტების მოგროვება , თუმცა როცა ძალიან გიყვარს საქმე, რომელსაც აკეთებ შეუძლებელი არაფერია.
ქეითერინგის საჭიროების სპეციფიკიდან გამომდინარე და მომხმარებლების მოთხოვნებიდან, დროდადრო მივხვდით, რომ სხვადასხვა სერვისების დამატება მოგვიწევდა, ახალი სერვისის დამატებას კი წინ უძღოდა სულ მცირე დეტალებშიც კი გარკვევა. საბოლოოდ მივიღეთ, რომ დღეს ჩვენი სტარტაპი ბათუმში ერთადერთია, სადაც მომხმარებელს შეუძლია ნებისმიერი ტიპის ღონისძიება ყველა დეტალით მოგვანდოს და მშვიდად დაელოდოს შედეგს, თუ არსებობს პასუხისმგებლობის დონეები, თამამად შეგვიძლია ვთქვათ, რომ გამოცდილებასთან და შეკვეთების ზრდასთან ერთად ჩვენი პასუსიხსმგებლობის დონე სულ ზევით იწევს, თუ აქამდე საკუთარ თავთან, ჩვენს მცირე ბიზნესთან და დამკვეთთან ვიყავით პასუხისმგებელი - ახალ უკვე იმ ადამიანებთანაც ვართ პასუსისმგებელი, რომელიც რეკომენდაციას გვიწევს.
თუ ოდესმე რაიმე წარმოგიდგენიათ, გისურვიათ, გინახავთ ფილმში გგონიათ, რომ ასეთი ვერ ან არ გამოვა, თქვენი ნებისმიერი ტიპის ღონისძიება, სწორედ აქ უნდა გაიხსენოთ, რომ ვარსებობთ ჩვენ და ჩვენ თქვენი მოთხოვნის გამო 100 გრადუსიანი დუღილის ტემპერატურით ვიწყებთ ზრუნვას, თქვენი სურვილების ასრულებისთვის.
ვთვლით, რომ ჩვენმა სტარტაპმა გაამართლა, უკან დახევას არ ვაპირებთ და გვინდა კიდევ უფრო გავიზარდოთ თითქმის ერთი წლის შუალედში ითანამშრომლო ისეთ დიდ ორგანიზციებთან, როგორიც წითელი ჯვარი, საქართველოს ბანკი, საქართველოს ფეხბურთის ფედერაციაა ეს უკვე დიდი წარმატება.
სამომავლოდ კი, აუცილებლად იქნება პატარა(ჯერ) ბარი, რომელიც ყველა იმ ნაცნობ თუ უცნობ გემოს, ადგილზე შესთავაზებს მომხმარებლებს, მიზანი, მხოლოდ ერთია ეს ბარი უნდა იყოს ურთიერთობა“, - აცხადებს Chaynik catering and event-ის დამფუძნებელი ნანუკა გორგილაძე.